Ingyenes PDF: 5 FÁJDALMASAN UNALMAS TÉMA NŐKNEK, AMIT feltétlen KERÜLJ el randin és társkeresőn. És miért ezeket?

Ismerkedés teszt

Te mennyire vagy jó a csajozásban? Most kiderül!

Első randira mit választasz?

A, Pattogatott kukorica + mozi.
B, Romantikus séta egy vízparton.
C, Gyertyafényes vacsora.
D, Egy ital, közel a lakásodhoz.

(A teszt eredményét emailben kapod meg.)

Melyik "képesség" a legfontosabb egy randin?

A, A csóktudás.
B, Tartani a szemkontaktust.
C, Flörtölni és véletlenül megérinteni.
D, Nyugodtnak maradni.

Ha egy nő nem válaszol az sms-edre több nap elteltével sem mit írsz neki?

A, Hahó! Eléggé összezavartál. Azt hittem te is szeretnél tőlem vmit?
B, Helló, mi a helyzet veled?
C, Lenyűgöző, ez a vmi teljesen rád emlékeztet!
D, Valószínűleg elraboltak az UFO-k. (Más okot nem tudok elképzelni, amiért nem hívtál vissza.) Remélem a kísérletek nem olyan kemények, mint mondják...
E, Szívás vagy cica, mert én totál király csávó vagyok!

Ha beszélgetsz egy nővel mire figyelj? (Még 2 kérdés maradt.)

A, A melleire.
B, Arra, hogy mit mondok következőnek.
C, Ő mit mond és csinál.
D, A saját testbeszédemre.

Nindzsák vagy kalózok?

A, Nindzsák.
B, Kalózok.
C, Nem tudom eldönteni / nem értem.

Szívesen néznél videókat, filmeket ill. olvasnál cikkeket az ismerkedéssel kapcsolatban?

A, Naná, miért is ne?
B, Igen. Nem veszthetek vele semmit.
C, Nem, köszönöm. Én már mindent tudok erről.

Ne hülyülj már, nyomj egy igent!

A, Igen. Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve ez lett a végső válaszom.

Hová küldjem a pontszámod ill. a helyes válaszokat?

+ Ezeket is adom mellé

 • Tippeket a társkereső oldalakhoz, amelyek segítségével több választ fogsz kapni
 • Cikkeket, amik segítenek neked az ismerkedés pszichológiája mögé látni
 • Csajozással kapcsolatos filmeket, videókat, amik több, mint tanulságosak (nem a tv szintje)

Leiratkozás: 1 kattintás

Lehetséges, hogy elgépelted?

Igen, ez a helyes:
Igen, átírom.
Nem, ez a helyes, amit beírtam:

5-5 tipp sztároknak és hódítóiknak társkereső oldalakhoz

Nevettek, amikor elmeséltem, hogy csajozási anyagot vettem. De amikor meglátták mennyi választ kaptam, na akkor egy életre megjegyeztem az arcukat.

Tippek társkereső sztároknak és hódítóiknak

Tila Tequila

Bizony rengeteg híresség próbál online szerencsét. A képen a szingapúri születésű Thien Thanh Thi Nguyen (Tila Tequila), aki nem csak a társkereső oldalakon fordult meg, de az egykor népszerű myspace-t is meghódította. Azóta is népszerű a közösségi-hálón, olyannyira, hogy már saját hálózatot is működtet. Akinek ez még mind nem elég, azt tájékoztatjuk, hogy a hölgy 2016 januárjában azt is kijelentette, hogy "a Föld lapos".

Azonban nem szükséges ennyire messze mennünk - magyar sztárok is bőséggel megfordulnak társkereső oldalakon.

Ha (akár magyar, akár külföldi) menő-manók szórakozóhelyre térnek be mindenki odamegy hozzájuk aláírást kérni, így nehéz nekik hétköznapi emberként ismerkedni. Egy társkereső oldalon viszont nyugodtan körbenézhetnek. Nem ők azok, akiket rögtön észrevesznek. Azonban a többiek nagyon nehezen hiszik el, hogy tényleg egy híresség regisztrált az oldalon, hiszen egy közismert emberről nagyon könnyű képeket szerezni. Valójában nincs annyi csaló, mint hinnénk. Nekik sokszor csak nagy a hangjuk, míg a valódi celebek, akik csak a társukat keresik, nagyon csendben vannak, legtöbbször fényképek nélkül. A másik sztárok számára kellemetlen dolog, hogy sokan úgy tekintenek rájuk, mint egy pontra, amit meg kell szerezniük, vagy csak fel akarnak kerülni valamelyik bulvárlap címlapjára.

A becsajozok.hu 5 tippje sztároknak

 1. Ne adjuk meg az igazi születési dátumunkat vagy más eredeti adatunkat, ezzel védjük magunkat az esetleges zaklatókkal szemben.
 2. Akivel több levél után is kellemes a beszélgetés, azzal folytassuk chat-en, skype-on vagy más csatornán, ahol beszélgetni is lehet. Csak a hang alapján általában nem jönnek rá, hogy egy hírességgel van dolguk, max. annyi történik, hogy azt mondják: "Valahonnan ismerős a hangod. De honnan?" - Nem kötelező azonban minden kérdésre válaszolni vagy el is lehet terelni a témát.
 3. Ha fura a társalgó partnerünknek, hogy nem osztunk meg képeket vele, akkor írjuk meg neki, hogy mások csinosnak tartanak és később szívesen adunk képet, de most épp egy sincs kéznél. Túl sokáig azért ezt ne húzzuk, előbb-utóbb úgyis színt kell vallanunk. Később fontos, hogy olyan képet válasszunk, amit a neten nem tettek sehol közzé, hiszen ez így megnyugató, nyilvánvaló lesz, hogy tényleg egy ismert emberrel beszélget az illető. A videó-beszélgetés is jó választás lehet és erősen ajánlott az élő találkozás előtt.
 4. Ha nincs kép kevesebben írnak, de sok fölös kör is elmarad. Több lehetőség van az illetők személyiségét is megismerni.
 5. Ha képet használunk semmiképp ne látszódjon a pontos helyszín ill. autó rendszáma vagy más, ami alapján valaki kéretlen nyomozásba tud kezdeni. Tehetünk fel viszont napszemüveget, esetleg kalapot, ami segít a felismerés megnehezítésében.

5 tipp azoknak, akik összejönnének hírességekkel

 1. A legfontosabb: egy szerep soha nem azonos a valós személlyel! Ha valaki egy bájos királylányt alakít a képernyőn lehet, hogy egy házisárkány a valóságban, de az is lehet, hogy egy mogorva karaktert tökéletesen eljátszó színésznő a való életben kenyérre ken bennünket a kedvességével. Ismerjük meg alaposan az illetőt, (sztár vagy nem sztár) mielőtt bármibe belelovallnánk magunkat!
 2. Kezeljük úgy, mint bármelyik másik személyt. Ugyanolyan ember ő is, annyi, hogy olykor szerepel a tévében. Na és?
 3. Csak azért ismerkedni kép nélküli emberekkel, mert hátha hírességbe botlunk kb. egyenlő esélyű egy totó telitalálattal.
 4. Ha egy hozzád hasonló kaliberű partnerrel is nehezen ismerkedsz össze, akkor (ezen nincs mit szépíteni) egy sztárral extra nehéz dolgod lesz. Azért van megoldás erre, egyelőre férfiaknak elkészült online társkereső videócsomagunk, de a benne lévő gyakorlatokat ehhez is szükséges napi szinten elvégezni (bármennyire is egyszerűek).
 5. Rendkívül fontos a diszkréció! Ha akár csak pár embernek elmeséljük kivel is ismerkedünk annak könnyen híre mehet. Ez meg kellemetlen lesz a randi-pajtinknak. Sokszor ez a kapcsolat végét jelenti. Ezért ha nem vagy az a típus, aki tud titkot tartani, akkor ez a fajta társkeresés nem neked van kitalálva!

 

Randi Ismerkedés Szexualitás Önismeret Társkereső oldalak Egyéb

Nevettek, amikor elmeséltem, hogy csajozási anyagot vettem. De amikor meglátták mennyi választ kaptam, na akkor egy életre megjegyeztem az arcukat.


 
Oszd meg FaceBook-on!

Liktor Gábor
Párkapcsolati válaszok

Női tesztek | Önbizalom a csajozásban
Így ismerkedek online | Kérdésem van