Ingyenes PDF: 5 FÁJDALMASAN UNALMAS TÉMA NŐKNEK, AMIT feltétlen KERÜLJ el randin és társkeresőn. És miért ezeket?

Ismerkedés teszt

Te mennyire vagy jó a csajozásban? Most kiderül!

Első randira mit választasz?

A, Pattogatott kukorica + mozi.
B, Romantikus séta egy vízparton.
C, Gyertyafényes vacsora.
D, Egy ital, közel a lakásodhoz.

(A teszt eredményét emailben kapod meg.)

Melyik "képesség" a legfontosabb egy randin?

A, A csóktudás.
B, Tartani a szemkontaktust.
C, Flörtölni és véletlenül megérinteni.
D, Nyugodtnak maradni.

Ha egy nő nem válaszol az sms-edre több nap elteltével sem mit írsz neki?

A, Hahó! Eléggé összezavartál. Azt hittem te is szeretnél tőlem vmit?
B, Helló, mi a helyzet veled?
C, Lenyűgöző, ez a vmi teljesen rád emlékeztet!
D, Valószínűleg elraboltak az UFO-k. (Más okot nem tudok elképzelni, amiért nem hívtál vissza.) Remélem a kísérletek nem olyan kemények, mint mondják...
E, Szívás vagy cica, mert én totál király csávó vagyok!

Ha beszélgetsz egy nővel mire figyelj? (Még 2 kérdés maradt.)

A, A melleire.
B, Arra, hogy mit mondok következőnek.
C, Ő mit mond és csinál.
D, A saját testbeszédemre.

Nindzsák vagy kalózok?

A, Nindzsák.
B, Kalózok.
C, Nem tudom eldönteni / nem értem.

Szívesen néznél videókat, filmeket ill. olvasnál cikkeket az ismerkedéssel kapcsolatban?

A, Naná, miért is ne?
B, Igen. Nem veszthetek vele semmit.
C, Nem, köszönöm. Én már mindent tudok erről.

Ne hülyülj már, nyomj egy igent!

A, Igen. Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve ez lett a végső válaszom.

Hová küldjem a pontszámod ill. a helyes válaszokat?

+ Ezeket is adom mellé

  • Tippeket a társkereső oldalakhoz, amelyek segítségével több választ fogsz kapni
  • Cikkeket, amik segítenek neked az ismerkedés pszichológiája mögé látni
  • Csajozással kapcsolatos filmeket, videókat, amik több, mint tanulságosak (nem a tv szintje)

Leiratkozás: 1 kattintás

Lehetséges, hogy elgépelted?

Igen, ez a helyes:
Igen, átírom.
Nem, ez a helyes, amit beírtam:

GRRR! Miért nem válaszolnak a lányok a társkereső levelemre?

Nevettek, amikor elmeséltem, hogy csajozási anyagot vettem. De amikor meglátták mennyi választ kaptam, na akkor egy életre megjegyeztem az arcukat.

Egy átlag társkereső akár 97% fölötti esetben is válasz nélkül marad. Miért?

GRRR! Miért nem válaszolnak a lányok a társkereső levelemre?

Kezdjük a legfontosabbal: ha a nők válaszolnak fennáll a veszélye, hogy elküldik őket a francba, még ha nagyon kedvesen vagy udvariasan is utasítanak el valakit. Épp ezért egy tapasztalt férfi örül az ilyen kitérő reakcióknak és megbecsüli őket. Ilyenkor a nő feltételezi, hogy te olyan férfi vagy, aki megérti majd a NEM-jét. Ez nagy szó! Ilyen esetben köszönd meg a válaszát (lássa, hogy egy Úriemberrel van dolga) és kívánj neki sok sikert és boldogságot!

De nézzünk pár konkrét példát, mi miatt jöhetnek a "Nem, köszi"-k!

1, Problémás adatlap

Ez fordul elő leggyakrabban. Sokszor nem is sejtenéd, milyen apróságokon el tudsz csúszni. Amikor egy nő megnézi az adatlapodat, igyekszik kideríteni, milyen is lehetsz valójában. Ha bármi olyat talál, ami nem szimpi számára, akkor nem fog neked visszaírni. Hol a hiba? Lehet az összkép, a nyelvezet, a mögöttes tartalom, az átszűrődő hangulatod, a fotó...

2, Hiányzó vagy rossz fotó

Katalin hercegnő

Érdemes különösen ügyelned rá, hogy a balul elsült fotókat ill. szerelmi bánatodat semmiképp ne az adatlapodon hozd nyilvánosságra. De a képed sok más üzenetet is hordoz. Fordítsuk meg! Ha pl. Katalin hercegnő regisztrálna egy társkeresőre, vajon melyik képére írnál szívesebben? A vagy B?

A másik, hogy esetleg te sem írnál vissza olyasvalakinek, akiről fogalmad sincs, hogy kicsoda, mert egy mesefigura van a profilképe helyén. Tetézi a helyzetet, ha az adatlap is üres.

3, Panaszkodás

A nők halála a hisztis fazon. Ha tehát a srác bárhol elkezd nyafogni, ne számítson semmi jóra. Tapasztalat, hogy senkit nem érdekel, hogy ő már mennyit csalódott a társkeresőben. Még akkor sem, ha ez kétségkívül igaz. Szerencsére te nem vagy ilyen.

Ha ezek után egy virtuális sóhaj kíséretében jön még a duma is, hogy: "Hol vagytok, normális csajok?" - akkor a legtöbb nő menekül, mert minek a "túlecetezett savanyú uborka", ha ott a "vidám csokoládé" is?

4, Középszerű vagy unalmas szöveg

Talán nincs más, amit ennél jobban utálnak a nők. Hányat küldtem belőlük, te jó ég! Praktikusnak tűnt megírni egy egyszerű, egysoros üzenetet, amit aztán mindenkinek, változtatás nélkül elküldtem. Pl. "Szia, hogy vagy?", "Szia, én egy komoly kapcsolatot keresek.", "Szia! Én egy kedves, aranyos srác vagyok. Van kedved ismerkedni?" Legalább használtam volna valami frappáns vagy érdekes szöveget, amire szívesen válaszoltak volna... (Még szerencse, hogy én a srácot legalább egy c-vel írtam.)

5, Helyesírási hibák

Gazdaságos helyesírás

Sokszor gazdaságosnak tűnhet plusz-mínusz 1 betű. Azért aki "komoj kapcsolatra" keres nőket, az ne csodálkozzon, ha nem veszik komolyan. Hiába a készlet ereje.

Szerencsére ekkora szarvashibákat már kevesebbet látok. Ahogy észrevettem egyre többen ügyelnek erre, hiszen ez az egyik legkönnyebben javítható baki. Elég bármilyen szövegszerkesztőben bekapcsolni a helyesírás-ellenőrzőt. (Ezt ugye kötőjellel írják?)

6, Ritkán ugyan, de előfordul, hogy tényleg kurva a nő

Látván a felmerülő igényeket és a férfiak nagy létszámát bizony néhány társkeresőre beregeltek prostik is. A gyakorlott kurvázók/társkeresőzők egyből kiszűrik ezeket az adatlapokat, az örömlányok pedig szóba sem állnak olyanokkal, akik nem direkt az árajánlat kérésével kezdik, hanem ismerkedni akarnak.

Azok a lányok viszont, akik tényleg szívesen ismerkednének megsértődnek egy ilyen levél kapcsán és hamar lelépnek. Ha nőként olvasod ezt, akkor inkább fogd fel úgy, hogy annyira szexi vagy, hogy sok férfi fizetne is érted. Látod is a levelekből, igaz?

7, Egy hete nem lépett be a társkeresőre

A legkézzelfoghatóbb ok, amiért nem kapsz választ az, hogyha el sem olvassák. Lehet, hogy a nő már megtalálta azt, akit keresett, és már régóta nem is aktív. Persze az is lehet, hogy elege lett a sok értelmetlen levélből, vagy hogy kurvának nézik. A legtöbb társkeresőnél már vissza lehet nézni, mikor lépett be legutóbb a felhasználó. Ha látni szeretnéd ezt videók formájában is, akkor töltsd ki ezt a tesztet (ami amúgy is hasznos) és iratkozz fel a hírlevelemre, mert többek között erről is esik szó.

8, Csak

Amikor te szeretnél kezdeményezni, akkor nyilván nehéz elfogadni, miért nem hajlandó valaki egyetlen esélyt sem adni, de ha te vagy a nyomulás célpontja, előfordulhat, hogy pont te érzel elutasítólag. Akadhat olyan eset, amikor egyszerűen a nő már előre tudja, hogy ebből nem lehet semmi, még barátság sem, azonban nem szeretne megbántani, így inkább nem is ír.

Van, amikor nincs is tényleges ok, csupán némi unszimpátia, előítélet áll a háttérben, de ez már bőségesen elég ahhoz, hogy válasz helyett inkább félretegye a leveledet. Ez neked érthető módon rosszul esik, de gondolj arra, hogy aki eleve így áll hozzád, azzal jobb, ha nem is igyekszel szorosabbra fűzni a szálakat. Én sem tetszem mindenkinek és nem is vágyom erre.

Randi Ismerkedés Szexualitás Önismeret Társkereső oldalak Egyéb

Nevettek, amikor elmeséltem, hogy csajozási anyagot vettem. De amikor meglátták mennyi választ kaptam, na akkor egy életre megjegyeztem az arcukat.


 
Oszd meg FaceBook-on!

Liktor Gábor
Párkapcsolati tanácsadó oldala

Női tesztek | Önbizalom a csajozásban
Így ismerkedek online | Kérdésem van