Ingyenes PDF: 5 FÁJDALMASAN UNALMAS TÉMA NŐKNEK, AMIT feltétlen KERÜLJ el randin és társkeresőn. És miért ezeket?

Ismerkedés teszt

Te mennyire vagy jó a csajozásban? Most kiderül!

Első randira mit választasz?

A, Pattogatott kukorica + mozi.
B, Romantikus séta egy vízparton.
C, Gyertyafényes vacsora.
D, Egy ital, közel a lakásodhoz.

(A teszt eredményét emailben kapod meg.)

Melyik "képesség" a legfontosabb egy randin?

A, A csóktudás.
B, Tartani a szemkontaktust.
C, Flörtölni és véletlenül megérinteni.
D, Nyugodtnak maradni.

Ha egy nő nem válaszol az sms-edre több nap elteltével sem mit írsz neki?

A, Hahó! Eléggé összezavartál. Azt hittem te is szeretnél tőlem vmit?
B, Helló, mi a helyzet veled?
C, Lenyűgöző, ez a vmi teljesen rád emlékeztet!
D, Valószínűleg elraboltak az UFO-k. (Más okot nem tudok elképzelni, amiért nem hívtál vissza.) Remélem a kísérletek nem olyan kemények, mint mondják...
E, Szívás vagy cica, mert én totál király csávó vagyok!

Ha beszélgetsz egy nővel mire figyelj? (Még 2 kérdés maradt.)

A, A melleire.
B, Arra, hogy mit mondok következőnek.
C, Ő mit mond és csinál.
D, A saját testbeszédemre.

Nindzsák vagy kalózok?

A, Nindzsák.
B, Kalózok.
C, Nem tudom eldönteni / nem értem.

Szívesen néznél videókat, filmeket ill. olvasnál cikkeket az ismerkedéssel kapcsolatban?

A, Naná, miért is ne?
B, Igen. Nem veszthetek vele semmit.
C, Nem, köszönöm. Én már mindent tudok erről.

Ne hülyülj már, nyomj egy igent!

A, Igen. Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve ez lett a végső válaszom.

Hová küldjem a pontszámod ill. a helyes válaszokat?

+ Ezeket is adom mellé

  • Tippeket a társkereső oldalakhoz, amelyek segítségével több választ fogsz kapni
  • Cikkeket, amik segítenek neked az ismerkedés pszichológiája mögé látni
  • Csajozással kapcsolatos filmeket, videókat, amik több, mint tanulságosak (nem a tv szintje)

Leiratkozás: 1 kattintás

Lehetséges, hogy elgépelted?

Igen, ez a helyes:
Igen, átírom.
Nem, ez a helyes, amit beírtam:

Az MGTOW 5 szintje

Nevettek, amikor elmeséltem, hogy csajozási anyagot vettem. De amikor meglátták mennyi választ kaptam, na akkor egy életre megjegyeztem az arcukat.

MGTOW 0-tól 4-ig

MGTOW séta Mivel az MGTOW az egyén kinyilatkoztatása arról, hogy azt csinál, amit akar, és nem azt, amit mások elvárnának tőle, ezért szabályrendszere nincs. Minden férfi a saját vágyainak, terveinek, szándékainak és képességeinek megfelelően határozza meg egyéni céljait. Dr. Helen Smith 5 alapvető kategóriát alkotott az alapján, hogy az adott férfi milyen mértékben hajlandó kompromisszumot kötni a társadalommal.

0. szint: A helyzet felismerése: A mai helyzetet felismerő férfi tisztában van azzal, hogy észnél kell lennie a párválasztásnál. Ám ők vállalják a kockázatot, és belemennek a játszmába. Sokan közülük önfejlesztő tréningeken vesznek részt vagy saját erőből fejlesztik személyiségüket. Hozzáállásuk alapja, hogy megtanulják, mire is vágyik a nő (így lesz emberünkből Pick Up Artist), vagy küzdenek a feminista terror ellen (az MRA-mozgalmak vezetői).

1. szint: Hosszútávú kapcsolatok visszautasítása: A férfi visszautasítja a házasságot, a gyerekvállalást. Az amerikai törvényhozás drákói szigora kikényszeríti a férfiakból, hogy a hagyományos, magasabb szintű társadalmi szerepekben ne vegyenek részt. A házas férfi családja egyre nagyobb igényeinek, a nők érzelmi terrorjának kiszolgáltatottjává válik, és egy véletlenül becsúszó gyerekkel a nők örökre rabszolgájukká teszik a pórul járt férfit. Nem ritka ugyanis, hogy egy esetleges válás esetén amellett, hogy a nő viszi a házat, számára magasabb összegű gyerek, illetve asszonytartást ítél meg a bíróság, mint amekkora a volt férj nettó fizetése. Kevésbé rossz esetben a férfi fizetésének "csak" mintegy 70%-a megy a nőnek. Ha elveszíti munkáját és nem tudja fizetni ezeket az elképesztő összegeket, akkor börtönbe zárják és életét örökre derékba törik. Az egyedülálló anyák gyerekei esetében a bíróság kimondhatja (pláne, ha a nő felelőtlen viselkedése következtében a biológiai apát nem sikerül azonosítani), hogy az új élettárs jogi értelemben a gyerek apjának számít, így a férfit kötelezhetik olyan gyerek eltartására is, akihez nincsen semmi köze.

2. szint: Rövidtávú kapcsolatok visszautasítása: A férfi visszautasítja a nőkkel való rövidtávú kapcsolatokat, mint az egyéjszakás kalandok, a randizás, a romantika vagy akár a puszta lovagiasság is. Szintén az USA szigorú, nőket favorizáló törvényei következtében, a férfi könnyedén áldozatává válhat egy hirtelen jövő hamis nemierőszak-vádnak. Akár a kölcsönös beleegyezés a szexbe is semmisnek számíthat a bíróság előtt, ha a nő egy egyéjszakás aktus után hirtelen meggondolja magát és úgy dönt, megbánta vagy nem élvezte az együttlétet, ezért megerőszakolták. Ott már a puszta udvariasság és lovagiasság is kerülendő: munkahelyi zaklatási perek tömegei bizonyítják, hogy a férfi már azzal is keresi a bajt, ha a nőket előreengedi az ajtóban, vagy megdicséri a ruházatukat.

MGTOW társadalmi jelenség 3. szint: Kicsatlakozás a gazdaságból:
A férfi többé nem hajlandó egy lelketlen multi bérrabszolgájává válni, és az életviteléhez szükséges minimális pénzmennyiségnél többet keresni. Amennyire lehet, kivonja magát az adózás alól. Úgy érzi felesleges befizetnie, úgyse kap vissza belőle semmit. Több millió hasonlóan gondolkozó sorstársával csökkenti az állami büdzsét, ami aránytalanul juttat nagy összegű támogatásokat egyes csoportoknak, miközben férfiak egyre nagyobb tömegei (akik viszont dolgoznának, ha lenne hol) válnak hajléktalanná.

4. szint: Kicsatlakozás a társadalomból: A férfi többé nem él közösségi életet, kapcsolattartása kizárólag a legszűkebb baráti körére korlátozódik. Modern remeteként kezdenek működni, és a szerzetesekhez hasonlóan félrevonulnak – kolostor helyett általában tengerpartra, magányos erdei víkendházba vagy egyéb más, civilizációtól távol eső helyekre. Ha anyagilag rákényszerülnek, továbbra is maradnak a városban, viszont kizárólag a puszta létfenntartásához szükséges mértékig hajlandóak munkára és emberi kapcsolatokra.

Titok ugyan, de másnak ez is tetszett:
» Mi a franc az az MGTOW?
Randi Ismerkedés Szexualitás Önismeret Társkereső oldalak Egyéb

Nevettek, amikor elmeséltem, hogy csajozási anyagot vettem. De amikor meglátták mennyi választ kaptam, na akkor egy életre megjegyeztem az arcukat.


 
Oszd meg FaceBook-on!

Liktor Gábor
Párkapcsolati válaszok

Női tesztek | Önbizalom a csajozásban
Így ismerkedek online | Kérdésem van