Ingyenes PDF: 5 FÁJDALMASAN UNALMAS TÉMA NŐKNEK, AMIT feltétlen KERÜLJ el randin és társkeresőn. És miért ezeket?

Ismerkedés teszt

Te mennyire vagy jó a csajozásban? Most kiderül!

Első randira mit választasz?

A, Pattogatott kukorica + mozi.
B, Romantikus séta egy vízparton.
C, Gyertyafényes vacsora.
D, Egy ital, közel a lakásodhoz.

(A teszt eredményét emailben kapod meg.)

Melyik "képesség" a legfontosabb egy randin?

A, A csóktudás.
B, Tartani a szemkontaktust.
C, Flörtölni és véletlenül megérinteni.
D, Nyugodtnak maradni.

Ha egy nő nem válaszol az sms-edre több nap elteltével sem mit írsz neki?

A, Hahó! Eléggé összezavartál. Azt hittem te is szeretnél tőlem vmit?
B, Helló, mi a helyzet veled?
C, Lenyűgöző, ez a vmi teljesen rád emlékeztet!
D, Valószínűleg elraboltak az UFO-k. (Más okot nem tudok elképzelni, amiért nem hívtál vissza.) Remélem a kísérletek nem olyan kemények, mint mondják...
E, Szívás vagy cica, mert én totál király csávó vagyok!

Ha beszélgetsz egy nővel mire figyelj? (Még 2 kérdés maradt.)

A, A melleire.
B, Arra, hogy mit mondok következőnek.
C, Ő mit mond és csinál.
D, A saját testbeszédemre.

Nindzsák vagy kalózok?

A, Nindzsák.
B, Kalózok.
C, Nem tudom eldönteni / nem értem.

Szívesen néznél videókat, filmeket ill. olvasnál cikkeket az ismerkedéssel kapcsolatban?

A, Naná, miért is ne?
B, Igen. Nem veszthetek vele semmit.
C, Nem, köszönöm. Én már mindent tudok erről.

Ne hülyülj már, nyomj egy igent!

A, Igen. Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve ez lett a végső válaszom.

Hová küldjem a pontszámod ill. a helyes válaszokat?

+ Ezeket is adom mellé

  • Tippeket a társkereső oldalakhoz, amelyek segítségével több választ fogsz kapni
  • Cikkeket, amik segítenek neked az ismerkedés pszichológiája mögé látni
  • Csajozással kapcsolatos filmeket, videókat, amik több, mint tanulságosak (nem a tv szintje)

Leiratkozás: 1 kattintás

Lehetséges, hogy elgépelted?

Igen, ez a helyes:
Igen, átírom.
Nem, ez a helyes, amit beírtam:

Magyar celebek online társkereső oldalakon

Nevettek, amikor elmeséltem, hogy csajozási anyagot vettem. De amikor meglátták mennyi választ kaptam, na akkor egy életre megjegyeztem az arcukat.

Magyar celebek, akik online keresnek párt

Magyar celebek online társkereső oldalakon

Judy Nero, Tera Bond és Monique Covet is egy online társkereső révén talált párra. Tóth Vera is próbálkozott ezzel. Mary Zsuzsi kezét pedig meg is kérte egy netes lovag. Ernyei Béla Örömkirályként hirdette magát, ami miatt pórul is járt.

Az internet ideális terep a celebek számára, hiszen itt ők kezdeményezhetnek és inkognitóban is maradhatnak. Persze jobban kell ügyelniük a skalpvadászokra és a potenciális zaklatókra, akikből azért lényegesen kevesebb van, mint hinnénk.

Tera Bond kezdetben nem rajongott az online társkeresőkért, de mivel szórakozóhelyeken nem ismerkedik és amúgy sincs ideje pasizni, mégis regisztrált egy ilyen oldalon. Itt talált rá Papp Gáborra, akivel először csak leveleztek. Eleinte egyikük sem vágyott komoly kapcsolatra, végül megváltozott a véleményük. A volt pornós már akár külföldre is hajlandó követni barátját, ha munkája miatt esetleg el kell hagynia Magyarországot. Az első külföldi vakáción már túl is vannak. Megismerkedésük után nem sokkal kezdték el tervezni első közös útjukat egy egzotikus országba, és végül el is töltöttek pár kellemes napot a Maldív-szigeteken, ami a magyar celebek egyik gyakori úti célja.

Társkereső = Tündérmese?

Judy Nero története akár tündérmese is lehet. 2007-ben még kereste az ideális férfit. Aztán egyik tettrekész barátnője meglepte és a társkeresőknek köszönhetően ma már boldog feleség. Mivel Judy Nero sem találta a másik felét, egy ismerőse feltette a fényképét ugyanoda, ahova Tera Bond is regisztrált. Itt jött össze jelenlegi párjával, akivel először egy szórakozóhelyen futottak össze. A találkozás nyomot hagyott a férfiban, aki az első randevú után alig egy hónappal megkérte a híresség kezét, és jóformán azonnal elkezdte szervezni az esküvőt. A pár 2007. augusztus 18-án mondta ki a boldogító igent. A villámházasságnak mindenki örült, és úgy tűnik, a hazai pornószakma jeles képviselője végre megtalálta a boldogságot.

Monique Covet szomorú tapasztalata Monique Covet

Monique Covet szintén az interneten ismerkedett meg Istvánnal. A pasi két társkereső oldalon is írt neki, ő azonban eleinte ügyet sem vettet rá. Idővel viszont fordult a kocka, és tavasszal már büszkén mesélte, hogy három hónapja van együtt új párjával. A szexben igen gazdag élményanyaggal rendelkező nő azt is elmondta, hogy kedvesével a három hónap alatt egyetlen egyszer sem feküdt le, mivel akkor még nem gyógyult meg 100%-ig a törött lába, illetve úgy döntött, hogy a mennyiségnél ezentúl sokkal fontosabb lesz a minőség.

Később kiderült, hogy a férfi több más celebbel is kavart, így a kapcsolat véget ért.

Csifó Dorina, Orlando Bloom és még sokan mások

Csifó Dorina

Természetesen nemcsak a szexuális munkakörrel rendelkező celebek tesznek próbát a neten. Ott van pl. Csifó Dorina, aki a társkeresőn keresett magának partnert, mielőtt megismerkedett jelenlegi párjával, akivel aztán össze is költözött. A Barátok közt egykori színésznőjét (ahol Temesvári Noémit játszotta) az győzte meg a módszer megbízhatóságáról, hogy ismerőseinek fele így talált magának kapcsolatot.

Férfiak között ott van aztán Orlando Bloom, aki a haverja nevével és fényképével ismerkedett a Facebookon. "Néha nehéz kitalálni, hogy egy lánynak én tetszem, vagy a srác a Karib tenger kalózaiból. Így megismerhetem őket álarc nélkül" – mesélte el Bloom.

Idősebbekről nehéz elhinni, hogy még aktívan érdeklődnek a másik nem iránt, kis hazánkban mégis van két sztár, aki belépett egy-egy társkereső oldalra. Az örökifjú Mary Zsuzsi 2007-ben boldogan újságolta, hogy egy társkereső oldalon megismerkedett egy nála sokkal fiatalabb pasival, aki megkérte a kezét, és szándékát egy gyémántköves gyűrűvel is alátámasztotta. Egy évvel később ismét arról írt az egyik bulvárlap, hogy az énekesnő egy 26 éves férfival találkozgat, aki szintén egy társkereső oldalon feladott hirdetésre reagált. Az már csak hab a tortán, hogy Mary Zsuzsi a Borsnak bevallotta: nemcsak a férfiakhoz, a nőkhöz is vonzódik.

Randi Ismerkedés Szexualitás Önismeret Társkereső oldalak Egyéb

Nevettek, amikor elmeséltem, hogy csajozási anyagot vettem. De amikor meglátták mennyi választ kaptam, na akkor egy életre megjegyeztem az arcukat.


 
Oszd meg FaceBook-on!

Liktor Gábor
Párkapcsolati válaszok

Női tesztek | Önbizalom a csajozásban
Így ismerkedek online | Kérdésem van