Tedd magadévá azt a szemléletet, amivel könnyedén,
5-10x annyi választ kapsz ismerkedés során!

 
Vagy épp a nők írnak rád, mint ezekben a példákban:

Előző Következő

 

Nem volt ám ez mindig így! Sőt! (Nagyon nem, olvasd végig!)

 
Tele volt a tököm. Úgy mindennel... elegem volt. Elegem volt abból, hogy egyedül voltam, elegem volt a visszautasításokból és elegem volt abból, hogy folyton erősnek kellett lennem. Elegem volt abból is, hogy egymagam voltam az egyetlen biztos pont az életemben és tele volt a tököm azzal is, hogy nem találtam egy értelmes nőt sem akinek kellettem volna. A csajoktól mindig csak a visszautasítást kaptam, a legorbitálisabb baromságokkal, olyan indokokkal amik abszolút nem is voltak igazak rám...

Nem kellett kapcsolat. Torkig voltam azzal, hogy megnyíltam valakinek nagynehezen, megbíztam benne csak azért, hogy aztán hátba szúrjon és lelépjen a 'csába, "csak mert túl jó vagy nekem" (meg más hasonlók). NA PERSZE!

Telt-múlt az idő, én meg csak néztem lógó fejjel a parkban vidáman sétálgató és beszélgető párokat. Undorító, hogy milyen jóízűen csókolóznak! Fogják egymás kezét és milyen boldogok együtt! Keserves érzés volt. Felváltva tudtam volna ordítani a fájdalomtól vagy megrendülten zokogni egy félreeső helyen. A legrosszabb az volt, hogy ez az érzés egész nap kitartott és gyötört. Sőt, nem csak 1 napig, de hosszú hetekig, hónapokig. Én meg egyre csak szomorúbb és depressziósabb lettem.

A barátaim olykor elhívtak egy-egy helyre, de ők se tudták, hogy miért utasítják őket vissza a nők. Teljes sötétségben tapogatóztunk. Akiknek jól ment azok csak annyit tudtak mondani, hogy "csak légy önmagad", "elég elbeszélgetned vele", "ne gondolkodj, csak engedd el magad"... Hát köszi, ezzel nem sokra megyek!

Aztán VÉGRE (hosszas szenvedés után) történt valami. Az egyik barátom elhívott egy rendezvényre, amin egy New York-i "randiguru" is részt vett. Mondanom sem kell, rendkívül izgatott lettem. Ittam minden szavát és folyamatosan csak kérdeztem, kérdeztem és kérdeztem tőle. Évekig, mert összebarátkoztunk. Emellett megvettem és kiolvastam több tucat könyvet, megnéztem tonnányi videót, vásároltam és meghallgattam kismillió hanganyagot és ki is próbáltam mindent, amit láttam, hallottam, vagy amit ajánlott. (Enélkül semmit nem ért volna.) Hol 1-1 könyvbe, hol az éjszakába vetettem bele magam, mint mackó a málnásba. (Szép számmal volt olyan hetem, hogy 7-ből 6 éjszakát töltöttem szórakozóhelyeken. Talán mondanom sem kell, hogy mibe került mindez...)

Megvolt a motivációm. Már túl voltam a 30-on és nem volt több időm várni. Nem azért csináltam, hogy minden nőt felszedjek és egy mini-Casanova váljék belőlem. A célom az volt, hogy ha megismerem azt a nőt, aki nekem tetszik, akkor össze tudjak vele jönni és együtt is tudjak vele maradni. Szerintem valahol a lelke mélyén, belül mindenki csak egy boldog párkapcsolatra vágyik. Valakire, akire számíthat, aki megérti és aki szereti.

A sikerek nem maradtak el. Még ma is látom magam előtt az értetlen arcokat, amikor én szakítottam egy topless-táncos lánnyal, vagy a férfiak részéről az irígységet, amikor egy csinos kis újságírónővel találkozgattam. Ők nem értették a lényeget: én akkor is és most is megtehetem, hogy válogatok. Addig, amíg megtalálom azt a nőt, akivel érdemes letelepednem.

Később, egy esős estén újra kipróbáltam a társkereső oldalakat is. Régebben ezeket hagytam a francba, mert azt hittem abszolút nem lehet rajtuk ismerkedni. Aztán rájöttem, hogy mégis, sőt, nagyon is lehet! Mennyire kényelmes már, itthon a fotelemben ülve csajozni! Ráadásul a nők már isszák minden szavamat!

Rákaptam, és a legjobb ebben, hogy bárhol is legyél, ezt interneten keresztül neked is meg tudom mutatni. Őszintén szólva még csak nagy eszem sem kellett, hogy legyen. Inkább pár homlokra csapásra volt szükségem, hogy "Basszus, miért nem gondoltam én eddig erre?" és minden ment magától. Persze, ha annak idején lett volna valami, ami ennyire átfogó lett volna, akkor a seggem vertem volna a földhöz örömömben. De nem volt. Ezért készítettem el ezt a csomagot. Talán más is jár hasonló cipőben, mint amiben én jártam. Talán most éppen Te is.

Megtanítottak írni, olvasni, evőeszközökkel enni, csak az egyik legfontosabbat felejtették el: hogyan ismerkedjek?
Tarts velem, nézd végig a Férfias csomagot és lepődj meg, mennyi mindent tartalmaz!

Férfias csomag

Több órányi online videóprezentáció-gyűjtemény, a tudásom legjava. Egy felhasználói felületre belépve tudod elérni.
 

A tartalomból

Mutatom mi a fenét esznek a profilomon.
Nem jártam a Harvard-ra. Nekem elég tőlük az a kutatási eredmény, ami jelentősen megnöveli az Igen-ek számát.
Nézd meg, miket leveleztem, mondatonként elemezve. Vedd át a szemléletmódot!
Telefonszám? Nevetni fogsz, milyen egyszerű, hogy megadják.
Adatlapra és levelezéshez: szöveggenerátor. Sokszor semmi nincs egy nő adatlapján, vagy nincs kedvem fogalmazni.
Képességfejlesztő gyakorlatok, amik engem is hozzásegítettek, hogy a nők a tenyeremből egyenek.
Még egy általános iskolás is képes elvégezni ezeket. Napi 10 perc.

 

Ár: 9 725 Ft.

Jól van, menjünk tovább!

 

Egyéni tréninget szeretnél kérni? Hívj a 70/42-43-123-on! (Többet is kérhetnék, de most még 10 000 Ft/óra.)

 

 

Kérdésed van? » Írj vagy hívj! +36 (70) 42-43-123 :: Liktor Gábor